Verzend- en leveringsbeleid

Levering en uitvoering

 

  1. Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres.

 

  1. Wanneer een artikel in stock is, wordt het aangeboden op uw leveringsadres in 4 dagen. Wanneer een artikel niet in webshop stock is, wordt het aangeboden op jouw leveringsadres 14 dagen. Anne A. informeert u over de leveringstermijn in jouw bestellingsbevestiging.

 

  1. Leveringen gebeuren elke dinsdag, donderdag en vrijdag, mits de voorraad op stock is, de verzendkosten worden berekend in de webshop.

 

  1. Als Anne A. niet tijdig kan leveren, verwittigt Anne A. je altijd voor het verstrijken van de voorziene leveringstermijn. Als Anne A. dat niet doet, kan je kosteloos afzien van je bestelling. In dat geval betaalt Anne A. je uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding terug.

 

  1. De verzendingen van Anne A. gebeuren steeds op ons risico. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om goederen die verloren gaan in de post. Als je Anne A. echter goederen terugzendt binnen de 8 dagen na aankoop omdat je ze liever niet wil houden, ben jij verantwoordelijk voor het transport.

 

  1. Indien de door Anne A. geleverde goederen tijdens het transport werden beschadigd, niet overeenstemmen met de artikelen die op de leveringsbon vermeld staan of niet overeenkomen met de artikelen die je had besteld, moet je dit zo snel mogelijk en zeker binnen de 3 dagen melden en de artikelen naar ons terug sturen binnen de 8 kalenderdagen na ontvangst. Gebruik hiervoor het daartoe voorziene “retourformulier”. Heb je bij het invullen van dit retourformulier vragen, dan kan je contact opnemen met één van onze medewerkers op het e-mailadres aerts@hotmail.be.

 

  1. Anne A. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laattijdige levering of niet-levering door de transporteur die de onderneming heeft aangesteld. De aansprakelijkheid van Anne A. blijft in dergelijke gevallen beperkt tot de waarde van de artikelen waarvan wordt aangetoond dat ze niet door de klant werden ontvangen.

 

Scroll to Top