SOFT LIFT HAT

Wanneer ik nieuwe collecties van pruiken en hoofdkleding zie, dan ben ik als een kind in een speelgoed- of snoepwinkel. Ik word ontzettend enthousiast en wil onmiddellijk alles passen. Tijdens het passen en uitproberen, ben ik vaak teleurgesteld wanneer ik dan in de spiegel kijk. Hoe komt het dat bij de dame in de catalogus een pruik of tulband zo adembenemend klassevol staat terwijl het bij mij bijna een lachertje is? Ligt het dan aan de kleur, vorm of lengte? Ik pas met veel kleuren en toch krijg ik niet dat wauw effect.

Ligt het dan aan de vorm van mijn gezicht of de stand van mijn ogen of mijn teint? Wanneer ik een overeenkomst zoek tussen al de dames, heren en pasvormen van mutsen, haarstukken en haarwerken, valt me op dat ze een bijna ‘ideaal’ hoofd hebben. Net zoals Mr Proper, iedereen kent hem wel. Hoe komt het dat één man perfect staat met een kaal hoofd terwijl een andere man zich er ongemakkelijk bij voelt? Dat komt ook omdat sommige mannen de ‘ideale’ vorm van schedel hebben.

Gelukkig heeft de hoofdkleding industrie opgemerkt dat er wel meer mensen zijn die niet de perfecte schedelvorm hebben en toch graag hun producten willen kopen plus dragen. Om deze mensen, mij inclusief, een handvat aan te bieden, hebben ze de Soft Line Hat tot leven geroepen.

De Soft Lift Hat is een revolutionair hoofddeksel dat zorgt voor dé perfecte pasvorm van je schedel en lift-effect onder je pruik en hoofdkleding.

Het is een klein, fijn hoedje die een gróót verschil maakt wanneer je een haarwerk of hoofdkleding draagt.

Door dat de Soft Line Hat een zacht en fijn volume toevoegt, wordt er een ‘ideale’ schedelvorm gecreeert.

In mijn posts op instagram heb ik de afgelopen zomer meermaals de hoofdkleding van de 37,5 graden-lijn in de kijker gezet. Dit wilt zeggen dat het materiaal van deze hoofdkleding licht en ademend is wat ervoor zorgt dat de  lichaamstemperatuur op je hoofd 37,5 graden blijft. Dit is een optimale temperatuur het hele jaar door. Vaak wordt er niet bij stil gestaan dan personen zonder haar veel lichaamswarmte verliezen via hun hoofd. Aangezien we geen haar meer hebben dat deze warmte vasthoudt, voelt het in de winter al snel koud aan terwijl het in de zomer dan weer zweten is onder een pruik of hoofdkleding. De Soft Line Hat is dus geschikt voor elk seizoen net omdat ze de optimale temperatuur van 37,5 graden aanhoudt.

Een siliconen strip aan de binnenkant zorgt voor een stevige grip op je hoofdhuid. Voor velen geeft dit een veilig gevoel dat het hoedje zeker blijft zitten.

De kleine lift van dit hoedje is gemaakt met een licht gaaskussen dat wordt  geplaatst onder een zachte toplaag. Hierdoor vormt zich een mooie ronde vorm toe naar de achterkant van je hoofd terwijl het nog steeds comfortabel aanvoelt.

Het resultaat is qabsoluut fantastisch! Hierdoor krijg je met het dragen van een pruik en hoofdkleding een gloednieuwe, fijne en elegante uitstraling. Dat willen we toch allemaal.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven