Over mij

Haarwerken Sint-Truiden is
jouw bron van zelfvertrouwen!

Hoi beautiful ladies (and gentlemen),

MIJN MISSIE:

Ik droom ervan DAT IEDEREEN MET HAARPROBLEMEN GEZIEN MAG WORDEN, ZICH BEGREPEN VOELT EN ER NOG STEEDS BIJHOORT!

Duik even mee in mijn verhaal:

Ik ben Anne Aerts,

een optimist met een vleugje humor en een grote zelfrelativering.
Sinds 2014 ben ik een trotse, doorwinterde pruikendraagster.
Waarom? Sinds 2014 kruiste ‘Alopecia Universalis’, totaal onaangekondigd mijn pad. Op een tijdspanne van 3 weken verloor ik op onverklaarbare wijze werkelijk AL mijn haren.

Herkenbaar?
Specialisten keerden mij binnenste buiten en gelukkig bleek er met mijn gezondheid niets aan de hand te zijn … Dat was alvast geweldig nieuws!
Uiteraard was mijn plotse haaruitval even schrikken maar hey, aan de andere kant was ik nog nooit zo summerproof geweest. En dit 365 dagen per jaar! 🙂 Ik zag dus onmiddellijk de voordelen ervan in om alle scheermesjes en pijnlijke harsbeurten vaarwel te zeggen.

En mijn hoofdhaar? …
welkom in de wondere wereld waar er voor bijna alles een oplossing is voor IEDEREEN met:

  • permanent & tijdelijk haarverlies
  • lokaal & volledig haarverlies
  • dun haar, haren van een minder goede kwaliteit
  • mensen met hoofdhuidproblemen al dan niet gepaard met haarverlies.

Het leven stopt niet bij haarverlies! Het leven begint bij het spiegelbeeld van de beste versie van jezelf!

Boek hier jouw pas-sessie omdat ook jij terug gezien mag worden!

Tijdens mijn haarwerkentocht botste ik jammer genoeg op veel onbegrip, negativiteit over haaruitval, klaagzangen en ik werd zelfs ooit eens afgezonderd ….wat nog méér benadrukte dat ik er, als haarloze vrouw, precies niet meer bijhoorde.
Dat niet iedereen wil samenzitten in een kapsalon voor mensen mét haar, dat begreep ik. Maar dat je ook nog eens volledig afgezonderd wordt van gelijkgestemden, vond ik toen (en nu nog steeds) héél kort door de bocht. Een vrouw wilt net wél eens ventileren met gelijkgestemden, begrepen worden en ze wil nog steeds het gevoel hebben erbij te horen. Herkenbaar?
Deze ervaringen brachten mij tot mijn eigen missie: dat mensen met haarproblemen wél gezien mogen worden (ook al is het met een haarwerk), dat er ruimte voor het ventileren wordt gemaakt, dat er begrip getoond wordt én vooral … dat ook wij er nog steeds bij horen!
Kom je bij mij langs, dan zal je dus geen klaagzang horen over het verlies van haren, maar ik focus vooral op de leuke kansen die je krijgt om eindelijk dat kapsel te hebben waar jij al jaren van droomt.
Je krijgt een positive vibe en ik geef je tal van mogelijkheden om dat haarprobleem bij de … te grijpen, zodat je hier vol goede moed en zelfvertrouwen naar buiten stapt.
Ik help je om je haarverlies te vergeten door samen te zoeken naar dat perfecte haarwerk of haarstuk dat jou opnieuw die sparkle geeft.
Omdat jij het verdient om gezien te worden én er nog steeds bijhoort!

Heb je vragen?

Scroll to Top