DE CLIM’HAIR

Met veel trots stel ik graag weer wat nieuws voor dat er in mijn aanbod gekomen is.

Ik ben altijd op zoek naar producten of spulletjes dat bijdragen aan het comfort, een meerwaarde hebben of gewoon leuke voordelen hebben voor personen die een pruik dragen.

Het is me dus weer gelukt om iets geweldigs te vinden met super veel voordelen nl. de Clim’Hair!!

Wat zou dit zijn??, hoor ik je al zeggen. Wel, dit is een klein doekje met een reeks van leuke voordelen voor iedereen die een pruik of haarstuk draagt. Ik zeg er wel bij dat het vooral geschikt is voor mensen met weinig tot geen haar.

Wanneer je weinig tot geen haar hebt dan kan je wel eens last krijgen van koude op je hoofd, ook al draag je een haarstuk of haarwerk. Het tegenovergestelde zoals overmatige hitte in de warmere periodes van het jaar, kan ook voor veel ongemak zorgen. Om dit tegen te gaan, heb ik voor jou dé perfecte oplossing gevonden!

Een Clim’Hair is een druppelvormig doekje bestaande uit organisch katoen, het zorgt voor verkoeling of voor warmte onder je haarwerk of haarstuk.

Het houdt warmte vast tijdens de koudere dagen en zorgt voor een aangename temperatuur onder het haarwerk of haarstukje. Wanneer je het gebruikt tijdens de koudere dagen, maak dan eerst even de hoofdhuid een beetje nat, leg daarna het doekje op je hoofd. Op deze manier blijft het doekje ook beter zitten.

Wanneer we het hebben over de warmere dagen, zorgt het doekje voor verkoeling voor maar liefst 4 tot 6 uur!!!!! Je maakt het doekje nat, plaatst het op je hoofd, neemt je haarwerk binnenstebuiten en plaats het ondersteboven op het doekje. Je trekt je haarwerk terug in haar oorspronkelijke vorm en positioneert het zodat ze terug goed zit op je hoofd. Op deze manier zit de Clim’hair stevig onder je haarwerk/haarstuk en zorgt het voor veel uren voor verkoeling terwijl jij kan gaan fietsen, wandelen, een terrasje doen ZONDER voortdurend te zweten op je hoofd.

Clim’Hair blijft goed op je hoofd zitten door het materiaal van het doekje. Het bestaat uit organisch katoen. Het labeltje aan het doekje draag je aan de buitenkant. Wanneer je dit doekje onder je haarwerk of haarstuk draagt, zit het haarwerk/haarstuk beter en verschuift het minder. Hierdoor krijg je een extra gevoel van veiligheid en zekerheid dat je haarwerk blijft zitten.

Als je last hebt van overmatige talgafscheiding of overmatig transpireren dan helpt Clim’Hair het binnenwerk van je haarwerk/haarstuk te beschermen waardoor het langer proper blijft.

Wanneer het warm buiten is dan kan een haarwerk/haarstuk wel eens voor irritatie zorgen op de hoofdhuid. Door dat dit veelzijdig doekje voor verkoeling zorgt broeit de warmte veel minder op je hoofd. Plus door de extra laag van het doekje tussen je hoofd en haarwerk, vermindert de irritatie zodat jij meer comfort ervaart.

Het doekje is hypo-allergeen doordat het product 100% organisch geproduceerd wordt, een natuurlijk product is en niet bewerkt is met kleur. Hierdoor kan iedereen het dragen en er haar/zijn voordelen uithalen. Zelfs tijdens chemo-therapie wordt de Clim’Hair goed verdragen en draagt bij tot extra comfort.

Heb je een klein hoofd? Dan kan je aan de achterkant een klein stukje afknippen maar naai het randje dan wel terug om. Dit is op eigen risico dus indien je niet goed kan naaien, laat je dan helpen door iemand die dit wel goed kan.

Wanneer je het doekje wilt wassen, gebruik dan ENKEL water. UITSPOELEN IS VOLDOENDE. Wil je toch iets extra gebruiken, kies dan voor een parfum-vrije shampoo. Doe zit met veel zorgvuldigheid.

EXTRA OPGELET: NIET IN DE WASMACHINE WASSEN, GEEN WASVERZACHTER, NIET IN DE DROGER EN NIET OP DE VERWARMING LATEN DROGEN.

Heeft het doekje

TEVEEL KLEURVERSCHIL?

Indien je vindt dat het doekje bij de haargrens teveel kleurverschil heeft met je haarwerk of haarstuk? 

Indien je graag een hoofdhuidkleur verkiest, dan kan je het doekje laten weken in ZWARTE THEE. Verven met chemische middelen wordt afgeraden door de uitvindster. Dit kan de werking van het doekje aantasten en de chemische middelen die achterblijven in het doekje kunnen zorgen voor irritatie of allergische reacties. Zeker tijdens de chemotherapie.

Hoe ga je hiervoor te werk:

* neem een kom met heet water en laat de thee sterk trekken
* laat het water afkoelen
* leg het doekje in het theewater
* laat het minstens een uur in het water liggen
* spoel het af met koud water
* leg het drogen en kijk daarna hoe het effect nu is onder je haarwerk.

Vind je het nóg te licht? Herhaal dan het proces tot je de gewenste kleur hebt. Let wel dat na verloop van tijd en na elke wasbeurt, de kleur gaat afzwakken. Herhaal dit proces dan gewoon opnieuw.

Wanneer je vragen hebt, stel ze gerust door contact met mij op te nemen.

Je kan een bestelling plaatsen op anne.aerts@hotmail.be (geef al je gegevens door zoals naam adres,…) of via de webshop.

Wegens hygiëne kan ik de Clim’Hair niet retour nemen. Dit geldt ook voor de hoofdkleding.

Ik zou zeggen, koop het zeker aan want zo een veelzijdig doekje levert je 365 dagen per jaar voordeel op 🙂 

 

Lieve groetjes,
Anne

Laat een reactie achter

Scroll naar boven